Szolgáltatásaink: motorfelújítás + váltójavítás rövid határidővel, autójavítás, műszaki vizsga, olajszervíz, motordiagnosztika, futóműjavítás, fékmérés, részecskeszűrő tisztítás

H-3563 Hernádkak, Nyárfa u. 41.
Tel: +36-30-3351-499
E-Mail: radadiesel@freemail.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

FŐOLDAL | CÉGISMERTETŐ | SZOLGÁLTATÁSAINK | APRÓHIRDETÉS | DPF SZERVÍZ | KAPCSOLAT
"Ha sikert akarsz elérni mások vezetésében és irányításában - tanuld meg vezetni és irányítani önmagad."
William J. H. Boetcker

Cégismertető

Cégünk 1990-ben alakult. Fő tevékenységi körünk gépjárművek teljes körű javítása, amely az átvételtől az átadásig terjed. Mindent lefedő anyagbiztosítással dolgozunk, az alkatrészeket közvetlenül a gyári importőrtől szerezzük be, ami ár- és minőséggaranciás. A javításhoz szükséges olajipari termékeket az Aral kenőanyagcsalád termékeivel elégítjük ki, akivel 1994 óta töretlen a kapcsolatunk.

A javítási technológiát a Robert Bosch Kft. adja számunkra több éve, mivel Bosch Diesel Szakműhelyként dolgozunk. Munkatársaink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt, hogy a növekvő versenyben eredményesen helyt tudjunk állni.

A munkánkhoz szükséges tárgyi feltételek az alábbiakból tevődnek össze:

Az elektronikusan vezérelt dízel és benzin üzemű járművek javítását a Bosch KTS műszercsalád technológiai, javítási útmutatója alapján végezzük.
Környezetvédelmi vizsgálatok elvégzését AVL DiCom 4000 tipusú készülékkel, dízel és benzin üzemű járművekre végezzük beleértve természetesen a tehergépkocsikat is.
A fékjavítások során az Energotest Kft. által forgalmazott számítógép vezérlésű vizsgaprogrammal rendelkező fékpaddal tanúsítjuk a javítás szakszerű elvégzését.

Ügyfélkörünk több éves, évtizedes múltra tekint vissza, amit új piacok felkutatásával akarunk bővíteni. Célunk, hogy a mindig naprakész technológiával a jövő jármű típusait is sikeresen tudjuk javítani a Tisztelt Megrendelőink megelégedésére.

Köszönöm türelmüket s kérem, ha szükségük van a segítségünkre, keressenek.


Rólunk | E-Mail | Kapcsolat | Radványi Autószervíz - H-3563 Hernádkak, Nyárfa u. 41.